Кауза

Прекрасни, аз винаги съм открита с вас, но следващото, което ще напиша, е много лично!

Споделяла съм с вас и преди през какво минах, докато се опитвах да забременея и накрая се сдобия с прекрасното си Слънце!

Всяка надежда, която се зараждаше в мен с всяка бременност и всяка малка смърт, при загубата на нероденото малко човече…

Това, което не съм ви казвала досега, обаче, е че по време на тези мои преживявания, започнах да осъзнавам какво истинско чудо е новият живот, как променя животът ни из основи и как, въпреки цялата тази мощ, която притежава, е всъщност невероятно крехък!

Веднага започнах да търся информация дали е възможно да помогна, по някакъв начин, на този нов живот да укрепне… В резултат на проучванията ми, разговорите с медицинските лица, родители и личните ми наблюдения, с цялото си сърце стигнах до извода, че моят начин да помагам е чрез дарения за закупуване на специализирана апаратура.

А по-конкретно: кувьози за недоносените бебенца.

За този нов живот, който е в най-критичното състояние и за който от качеството на апаратурата зависи какво ще бъде качеството на неговия живот оттук-нататък.

Всичко, което правя, за мен е кауза: и режимите, и тренировките, и козметиката.

Всичко, което създавам, искам да подобрява живота на хората, които го ползват!

Затова и днес ви обявявам, че:

==> От 1.06.2018 г. отделям процент от всички покупки на козметиката ми (може да се купи от тук)

и при достигане на необходимата сума всеки път ще купувам по един кувьоз, който ще дарявам на болница;

Недоносените бебета имат нужда от среда, в която органите им да се развият, така че след това да живеят пълноценен живот.

Струва ми се жестоко да се роди здраво бебе, и само заради липсата на апаратура, то след това да бъде цял живот по болници. Старата апаратура спасява живота на недоносените бебета, но след това те имат здравословни проблеми.

Искам не само да им се спасява живота, а да имат пълноценен, здрав живот.

Давам своята подкрепа, с това, което мога да правя – тренировки и това, че благодарение на вас, достигам до много хора.

Ще ви давам редовно отчет за събраните приходи за дарения, както и за тяхното разпределение!

Благодаря ви, че подкрепяте мен и каузите, зад които заставам!

С любов,
Руми

———————————————————————

2018 година, сумата дарена от Козметика Руми Илиева + тренировъчните програми, които са участвали в каузата за кувьози е: 5395.32 лв. 
На 10 декември 2018 година болницата в Горна Оряховица получи транспортен кувьоз
На 20 януари 2019 година дарихме транспортен кувьоз на болницата в Гоце Делчев

С времето тази кауза събра много подръжници и в момента е една от най-обсъжданите теми в България. Когато се заговори за един проблем и много хора обединят сили, то решението се случва.

Чувствам, че моята мисия по темата приключи и искам да насоча енергията и средствата, които Козметика Руми Илиева заделя за нова кауза

За мен бебетата и децата остават кауза завинаги и продължавам да работя, за да имат по-добър и спокоен живот, по-пълноценно детство, да израстват личности, да разкриват пълния си потенциал, да вярват, че този свят е добър, да мечтаят смело и да живеят щастливо.

———————————————————————

От 2019 година, Козметика Руми Илиева е Компания Благодетел, част от семейството на УНИЦЕФ. Управлението на средства за благотворителни цели е сериозна задача и избрах партньор с най-добрата репутация в света.

Желанието ми е не просто да заделям средства, а и да съм информирана къде отиват тези пари, да съм сигурна, че се управляват така, че да стигат до децата на България. Ще ви държа в течение за всеки похарчен лев. 

През 2019 година, събраната сума за каузата, която Козметика и тренировки Руми Илиева подкрепя, е: 5048 лв.

През 2020 година,събраната сума за каузата, която Козметика Руми подкрепя, е: 1200 лв.

Благодаря ви за подкрепата през цялото това време! Заедно сме част от една голяма слънчева общност!

УНИЦЕФ не се ангажира и не препоръчва конкретни, марки, продукти и услуги.