Първата PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS КУТИЯ В БЪЛГАРИЯ изчерпана

499 лв.
Количка

Първата PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS КУТИЯ В БЪЛГАРИЯ изчерпана

499 лв.
 • Доставка: 0.00 лв
 • Крайна цена: 499 лв.
Продължи

Първата PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS КУТИЯ В БЪЛГАРИЯ изчерпана

499 лв. 2035 лв.

PREMIUM SELECTION
X
RUMI COSMETICS

Прекрасно момиче,

Създадох нещо, което е моя мечта – селекция от премиум продукти, които са много любими мои открития!

И искам да вдъхновя всяка жена да повярва, че заслужава да има всичко, за което мечтае!

С любов,
Руми

Нашите партньори

Какво те очаква в кутията?

 • Дамска чанта Miranda

  Стандартна цена: 1300 лв.

  Тази чанта ми е любима, защото може да се носи на рамо, върви много добре както с вечерен изискан тоалет, така и с дънки и тениска. С ток и с маратонки. Харесвам BY FAR, защото създават изключително качествени продукти и действат с размах. Любими са на редица световни звезди, жени, вдъхновения, които променят света, точно като мен и теб!

 • Кашмирен шал, сив цвят

  Стандартна цена: 260 лв.

  Обожавам кашмир и много често нося GOBI, от години вече. За мен беше изключително важно да включа в селекцията любимия ми кашмирен бранд. Искам всяка жена да се докосне до мекотата и топлината на кашмира. Този кашмирен шал подчертава твоята естественост, може да го носиш и лятото и зимата.

 • Червено червило

  Стандартна цена: 40 лв.

  Безкрайно щастлива съм, че ZAO се включиха в тази инициатива. Много искам да вдъхновя всяка жена да носи червено червило! Французойките носят червено червило всеки ден. Изключително женствено излъчване имаме с червено червило, покажи себе си. Нюансът е съвместим с почти всички тонове на кожата.

 • Декоративна калъфка от еко памук

  Стандартна цена: 60 лв.

  Уникален дизайн, създаден специално за нашата селекция. Женствена, красива декоративна калъфка, която ще придаде на деня ти красота и нежност. Да сме заобиколени от красота зависи от нас и моята философия включва да набавяме в ежедневието си детайли, които ни носят радост и повдигат енергията ни.

 • Ароматна свещ с аромат на цъфнали бели цветя Tiaré

  Стандартна цена: 25 лв.

  Натурална свещ. Ароматните свещи са разкошни, но ако не са натурални, не ги допускам в дома си, тъй като са токсични. Подбрах тази свещ в моята кутия, защото искам да имаш удоволствие, разкош, приятно преживяване през целия си ден, с красиви детайли и изживявания.

 • Световен клас козметика

  Стандартна цена: 350 лв.

  Козметика по избор! Да, сама избираш кои продукти от моята Rumi Cosmetics да получиш. Създадох козметика, която да разкрива естествената ни красота, да подчертае, да изпъкне твоята красота! Естественото в нас е уникално и светът има нужда точно от това. Такива, каквито сме, сме хубави! Такива, каквито сме, сме ценни! Дай път на естественото в теб и подчертай своята уникална красота!

Първата PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS КУТИЯ В БЪЛГАРИЯ изчерпана

499 лв. 2035 лв.

Имаш въпроси?

 • Кога ще получа кутията?

  Започваме доставка на кутиите от 20.05.2024 г. по реда на постъпване на поръчките. Преди да можем да ти изпратим кутията, ще се свържем с теб на имейл, за да си избереш козметика на стойност 350 лв., която получаваш в PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS.

 • Мога ли да сменям продукти в кутията?

  Може да избереш сама продуктите от RUMI COSMETICS на стойност 350 лв., които искаш да получиш. Продуктите от партньорите ни не може да се заменят или избират.

 • Как да си избера козметиката?

  След като получим поръчката ти за PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS на rumi.bg, ще се свържем с теб на имейл, за да ни кажеш кои козметични продукти на стойност 350 лв. искаш да получиш. Нямаш ограничение в избора на продукти, не трябва да са част от други кампании.

 • До кои страни може да поръчаш кутията?

  PREMIUM SELECTION X RUMI COSMETICS може да бъде закупена само с доставка до България – офис на Еконт или адрес. Ако живееш извън България, може да направиш поръчка до някой близък, който да ти изпрати или запази кутията, докато имаш възможност да си я получиш.

Свържи се с нас