Нашата мисия е ЧИСТА КОЗМЕТИКА, КОЯТО РАБОТИ!

Продукти ни не се тестват върху животни! В някои от формулите ни, като балсамите за устни използваме био пчелен восък. Можете да намерите пълния състав на всеки продукт в неговото описание.

Използваме 100% натурални съставки.

Продуктите ни не съдържат: синтетични аромати,оцветители, парабени, парафин, петролни и силиконови деривати, феноксиетанол, GMO.

 • От Април 2019, компанията ни е пълноправен член на Българската национална асоциация „Етерични масла, парфюмерия и козметика“.

  Награди и Конкурси

  Когато разработваме нов продукт, заедно с екипа от лабораторията винаги даваме най-доброто от себе си. Търсим съставки от целия свят, правим проучвания, правим, колкото се наложи прототипи, тестваме с доброволци и на финала знаем, че сме създали най-добрия продукт, но е хубаво и когато международен конкурс оцени труда ни.

  Понякога създаването на нов продукт отнема месеци, дори години. Създаване на формули, тестването им в лабораториите, тестове с доброволци, връщане в лабораторията, ако резултатите не са отлични и така – докато имаме продукт на най–доброто възможно ниво. Без никаква отстъпка в качеството.

  Нищо, че сме от малка държава и козметиката ни е бутикова. Международни арбитри казват точно това – нашата RUMI COSMETICS е сред най-добрите световни марки, а в някои от категориите сме и най-добрите!

  Още в началото на 2022, ново международно признание за 3 продукта от Rumi Cosmetics дойде от престижния световен конкурс, Beauty Shortlist Awards

 • Най-голямото отличие получи Балсамът за МЕКИ ПЕТИЧКИ, който взе първото място в BEST ZONE-TARGETED BEAUTY PRODUCT – FEET
 • Божественият еликсир за зряла кожа MARU е победител в EDITOR’S CHOICE BEAUTY WINNERS

 • Пухкавото масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ e победител в EDITOR’S CHOICE BEAUTY WINNERS. Това е второто международно отличие за нашето пухкаво масло за ръце, след приза на GLOBAL BEAUTY & WELLNESS AWARDS, който получи през миналата година.

  Скоро след пъврото си международно признание през пролетта от конкурса BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2021, през есента на 2021 RumiCosmetics получи и втора международна награда за два от най-любимите продукти на нашите клиенти Сбогом, сухи ръце и Меки петички и ги постави пред всички останали конкуренти от целия свят!


  Безкрайно сме щастливи да споделим новината, че бяхме отличени в конкуренция с продукти на 475 козметични компании от цял свят! Експертите в журито не знаят кой продукт на коя компания е и оценяват професионално и безпристрастно.

  Страхотно е да сме победители при такава силна и сериозна конкуренция!

  Конкурсът The Global Beauty & Wellness Awards отличи с награда за най-добър био и натурален продукт за ръце: Best Organic and Natural Hand Product нашия превъзходен продукт Био пухкаво масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ, който увеличава еластичността на кожата и възвръща чувството за комфорт и мекота.

  С награда за най-добър био и натурален продукт за ходила Best Organic & Natural Feet Product конкурсът отличи нашия вълшебен продукт Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ, който се грижи за отличната хидратация и мекота на стъпалата.

  Повече за наградата от The Global Beauty and Wellness Awards 2021 може да прочетеш тук: The Global Beauty & Wellness Awards 2021


  През 2021 година, нашито био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ беше отличено с международна награда!

  Престижното международно жури отличи нашето био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ в категория MOTHER & BEAUTY, SELF-CARE – EDITOR’S CHOICE.

  Щастливи сме за международното признание и благодарим на вас, Прекрасни, че повярвахте в нас още преди световното признание.

  Всички категории и спечелили може да видите тук.

  Щастливи сме да ви споделим за голямото международно признание и се радваме, че българските мами имаха възможност първи да опитат нашия страхотен продукт!