Масаж за 1 минута, за повдигане на долната част на лицето

С напредване на годините, а понякога и преждевременно (например при рязка загуба на тегло) мазнините по лицето ни намаляват и се стопяват. Така започва да намалява невидимата мастна подложка и тъканта постепенно се отпуска.

Има и други фактори, които спомагат за отпускане в долната част на лицето, особено в зоната около челюстта – черепът се променя, дъвкателният мускул става твърде активен.

Не е необходимо да помниш всички тези неща, запомни само едно нещо – има какво да направиш, за да забавиш времето. Масажите са с доказано въздействие върху това кожата да изглежда по-тонизирана, стегната, еластична 🙂

Виж тук 1-минутен масаж за стягане и повдигане на контура на долната част на лицето. Прави го ежедневно поне за 10 дни, за да се убедиш, че си заслужава да го включиш в рутината си.

За да правиш масажите си лесно и да доставяш на кожата си ценни вещества, зареди се със серуми на маслена основа. Имат супер плъзгаемост, а както знаеш Козметика Руми включва в състава си най-добрите съставки от целия свят в максимална концентрация!

Направи масажа с любимия си нощен серум 🙂

 • GLOW серум против бръчки с ценни етерични масла, подходящ за всеки тип кожа между 30-45 години

  – Масло от семена на кактус Бодлива круша
  – Етерично масло от Безсмъртниче
  – Сълзи от мастиково дърво

 • PUGA нощен серум против бръчки за озарена кожа на сутринта, подходящ за чувствителна кожа, по време на бременност и кърмене между 30-45 години

  – Масло от шипка
  – Екстракт от розмарин
  – Екстракт от лупина

 • MARU божествен еликсир за зряла кожа, подходящ за всеки тип кожа дори чувствителна за 45+ години

  – Бакучиол, естествена алтернатива на витамин А
  – Коензим Q10
  – Биоактивен екстракт от лупина

  Опитай само за 10 дни и виж разликата! Направи си снимки преди-след, най-често свикваме с промяната и не можем да я забележим без снимки, а напредък има!

  Изгради си рутина, която работи за теб. Ти си уникална и прекрасна!