Нови награди за Rumi Cosmetics oт Healing Lifestyles & Spas 2023

Горещото лято 2023 дойде с нови награди за Rumi Cosmetics! Отличие получиха 2 продукта от участието си в международния конкурс Healing Lifestyles & Spas 2023.

Конкурсът се провежда в САЩ като отличава най-добрите нишови, бутикови и етични (такива, които се стремят да се развиват, оставяйки най-малък отпечатък върху околната среда) брандове за красота в различни категории за грижа за кожата, за тялото, както и за коса и грим продукти.

  • Първата си международна награда получи Стик дезодорантът с аромат на лимон, който беше високо оценен поради 100% натуралния си състав и безупречното си действие в синхрон с нашето тяло, като спира лошия мирис, но не спира изпотяването, защото това е естествената ни охладителна система и е вредно да се спира. Призът е за най-добър дезодорант – Best deodorant.

  • Награда получи и великолепният SKIN PERFECTOR, серум за перфектна кожа, който бе отличен благодарение на многобройните си ползи за кожата в категория най-добър серум – Best Overall Serum!

    Това е второ световно признание за продукта, което затвърждава чудесното му действие против несъвършенства по кожата, за да бъде тя безупречна, здрава и красива!