Нови награди за Rumi Cosmetics oт Beauty Shortlist Awards 2023

Rumi Cosmetics посрещна своя 5-ти рожден ден с чудесна новина за цели 5 наградени продукта от престижния световен конкурс The Beauty Shortlist Awards!

Конкурсът The Beauty Shortlist Awards служи на мисията да показва високите постижения, да почита етичните марки, да популяризира по-органичен начин на живот без отпадъци и да осигури 100% доверен, експертно класиран наръчник за най-доброто в областта на красотата и здравето в претъпкания, често прекалено рекламиран пазар.

Това е третото поредно участие за нашия бранд в този конкурс, от който тази година споделят, че конкуренцията е още по-голяма и са се включили най-голям брой участници, отколкото през която и да било предишна година от старта на конкурса през 2012г.

Продуктите се оценяват от 3 независими експертни групи в съответните им области от Обединеното кралство, САЩ и Австралия. Наградите са добре известни със своята прозрачност и етичен фокус осигурявайки равнопоставени условия, както за световните, така и за по-малките бутикови брандове.

Победители в категория избор на редактора EDITOR’S CHOICE – BEAUTY са отличени: