ИНТЕЛИГЕНТНИ РЕШЕНИЯ ПРОИЗВЕДЕНИ В БЪЛГАРИЯ, ИНТЕРВЮ С РУМИ ИЛИЕВА ЗА VAGABOND BULGARIA’S ENGLISH MAGAZINE

Руми Илиева, основател на Rumi Cosmetics разказва за козметичния бранд пред Vagabond, първото и единствено месечно списание на английски език от висок клас в България. Списанието публикува статии на висококвалифицирани журналисти, базирани както в България, така и в чужбина, със сътрудници в големите европейски градове, включително Лондон, Единбург и Берлин, както и в Съединените щати.

Темата накратко:

  • Създаването на Rumi Cosmetics: преди да стане майка Руми използва различни масла, които нанася в определен ред всяка вечер. След като ражда, нуждите ѝ се променят и започва да търси по-прост козметичен ритуал с ефективни продукти. Тъй като не намира продукт на пазара, който да ѝ даде всичко, което желае, се заражда идеята за създаването на първия и най-емблематичен за бранда Нощен серум против бръчки GLOW. Той съчетава всичките ѝ любими масла, които е използвала преди в уникална комбинация, богата на антиоксиданти, попиваща бързо и запълваща фините линии, за да се събужда на сутринта свежа и със сияйна кожа.
  • Как се създава чиста козметика, която дава резултати: използваме ценни и редки натурални съставки от целия свят, благодарение на които нашите продукти осигуряват видими резултати. Създаваме формулите в сътрудничество с 3 производствени лаборатории в България и формулатор от Канада.