ИНТЕРВЮ С РУМИ ИЛИЕВА ЗА MIKA MUSIC & LIFESTYLE

Руми Илиева разкрива тайната за приготвяне на десерти с вкусен, пълноценен и здравословен начин пред MIKA MUSIC & LIFESTYLE, онлайн общност за музика и лайфстайл.

Поводът за разговора е премиерата на първата ѝ кулинарна книга посветена на десертите „Сладки изкушения за тънка талия“.

Темата накратко:

 • „Сладки изкушения за тънка талия“: книга вдъхновена от желанието на Руми да намери вкусен, пълноценен и здравословен начин за приготвяне на десерти, които да консумираме без вина и които ни позволяват да поддържаме хубава фигура.
 • Предизвикатествата, които Руми Илиева среща при създаването на книгата:
  – да сподели най-важната, ценна и вдъхновяваща информация на база дългогодишния си опит, без излишно многословие
  – да убеди дори и заклетите фенове на традиционни десерти, че здравословните алтернативи може да са не по-малко вкусни
  – отпечатването на качествено и луксозно издание във възможно най-практичен формат
 • Най-приятната част от процеса: моментът, в който книгата е готва и точно толкова прекрасна, колкото Руми си я е представяла, както и да чете отзивите на хората, които са я закупили и тя вече е променила живота им.
 • Подбора на рецептите и любими такива на Руми: водещ е стремежът за разнообразни и полезни рецепти, които са не само вкусни, но и дават енергия с балансирано съдържание от протеини, въглехидрати и мазнини, както и да включва много фибри. Рецепти, които Руми откроява са сурови бонбони Калцин, Кайсиево парфе, а за любителите на шоколада – Торта двоен шоколад.
 • Как преминава един ден на Руми: винаги започва с позитивна нагласа, че предстои един прекрасен ден. Изпива чаша вода, след нея едно малко кафе и работният ден започва.
 • Следващата цел за Руми Илиева: да продължава да следва мечтата си да накара все повече хора да обръщат внимание на здравето си, да разберат, че спортуването, правилното хранене и чистата козметика не са прищявка и най-вече, не са трудно постижими, чрез това което прави – фитнес програмите, хранителните режими и козметичната линия Rumi Cosmetics.