Конкурсът The Global Beauty & Wellness Awards отличи с награда Козметика Руми

Есента за нашия бранд върви шеметно, вълнуващо и много успешно. Скоро след пъврото си международно признание, RumiCosmetics получи и втора международна награда за два от най-любимите продукти на нашите клиенти: Сбогом, сухи ръце и Меки петички и ги постави пред всички останали конкуренти от целия свят!

Конкурсът The Global Beauty & Wellness Awards отличи с награда за най-добър био и натурален продукт за ръце нашият продукт Сбогом, сухи ръце. Наградата за най-добър био и натурален продукт за ходила отново е за продукт от Rumi Cosmetics – балсамът ни за МЕКИ ПЕТИЧКИ

Повече за наградата от The Global Beauty and Wellness Awards 2021 може да прочетеш тук ➡➡➡ The Global Beauty & Wellness Awards 2021

Безкрайно сме щастливи да споделим новината, че бяхме отличени в конкуренция с продукти на 475 козметични компании от цял свят! И колкото повече участваме в подобни световни конкурси, толкова повече увереност придобиваме.

Причината е, че като малък бранд, от малка държава, винаги се чудим дали ще ни обърнат внимание, дали няма да ни пренебрегнат за сметка на по-големи и по-известни фирми. Когато разработваме нов продукт, заедно с екипите на лабораторииите ни, ние винаги даваме най-доброто от себе си. Търсим най-добрите и работещи съставки от целия свят, правим проучвания, тестваме лабораторно и с доброволци, като на финала знаем, че сме създали най-добрия възможен продукт.

Хубавото в случая е, че експертите в журито наистина не знаят кой продукт на коя компания е и оценяват професионално и безпристрастно.

The Global Beauty & Wellness Awards е конкурсът, в който взехме участие с два от най-харесваните ни продукта.

Пухкавото ни масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ получи наградата за най-добър био и натурален продукт за ръце (Best Organic & Natural Hand Product). Можеш да го разгледаш тук: Био пухкаво масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ.

Балсамът ни за МЕКИ ПЕТИЧКИ получи награда за най-добър био и натурален продукт за ходила (Best Organic & Natural Feet Product) Виж го тук: Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ.

Страхотно е да сме победители при такава силна и сериозна конкуренция! Най-хубавото е, че тези продукти сме ги направили за вас и те са вашите фаворити.

СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ е един от най-харесваните продукти от козметичната ни линия, особено през студените месеци.

Съставките, които го правят толкова специален:

• Екстракт от кафяви водорасли – увеличава еластичността на кожата и чувството за комфорт
• Масло от броколи – хидратира и има подмладяващ ефект. Възрастта си личи по очите, деколтето и кожата на ръцете!
• Масло от краставица – богато на витамин Е и фитостероли
• Какаово масло – доставя изключителна хидратация

Вземи Сбогом, сухи ръце от тук: Био пухкаво масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ, макси,
Био пухкаво масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ.

Балсамът за МЕКИ ПЕТИЧКИ е другият ни продукт, впечатлил журито.

Съдържа морски комплекс, който подобрява хидратацията, заздравява епидермиса и придава гладък и красив вид на кожата на стъпалата и петите. Масла от мента и лимон охлаждат и отморяват стъпалата.

Преди да го пуснем в продажба, проведохме тест с доброволци в продължение на 30 дни.
✔ 85% от доброволците видяха положителна промяна след използването на Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ в рамките на месец.
✔ 65% от доброволците забелязаха промяна още през първата седмица от използването на Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ.
✔ 100% от доброволците биха препоръчали Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ на приятел.

Доброволците споделят, че петите са видимо по-меки и гладки, без сухота и нацепена кожа (напукана).

Снимки преди-след използването на балсама и отзиви за него можеш да видиш тук: Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ.