Първа голяма международна награда за Козметика Руми – 2021 BEAUTY SHORTLIST AWARDS

През 2021 получихме първа голяма международна награда. Два продукта от RumiCosmetics бяха наградени!

Този месец върви шеметно за нашия бранд и изненадите не спират. Това, че имаме специални продукти, които заслужават специално внимание, се доказва вече и от мнението на световните експерти.

Един много специален продукт за нашата създателка Руми Илиева е награден. Бебешкото масло ЩАСТЛИВО БЕБЕ Руми създаде с ЦЯЛОТО си сърце за детето ѝ. Когато лабораторията направи за първи път този продукт, не мислехме да го пускаме в продажба.

Желанието на Руми беше да има за нежната бебешка кожа най-добрия продукт, който въобще може да съществува, събран в едно бурканче. Сигурни сме, всички майки ще го разберат. Когато става въпрос за децата ни, мотивацията, желанието, които имаме да направим нещата да се случват, са безгранични. Детето на Руми много обича да ходи с боси крака и целогодишно с къси панталонки, и кожата му ставаше суха. Много суха. Поради тази причина тя искаше продукт, който да възстановява нежната бебешка кожа. Вече беше пробвала доста продукти, които имаха моментно действие, но след това кожата отново ставаше суха.

Направихме сериозно проучване и проучихме кои са най-добрите съставки за бебешката кожа. Лабораторията откликна на молбата ни да произведат мостри за Руми и детето ѝ. Още след 2-3 дни тя видя как кожата се повлия.

След известно време, решихше, че искаме всички майки да имат достъп до този феноменален продукт, защото знаем какво е да искаш да облекчиш сухата кожа на детето си. Не гледахме нито цената на съставките, нито въобще възможно ли е да имаме този продукт в магазина, просто Руми го искаше, искаше всички да имат достъп до това магическо бурканче.

И така се роди този продукт в козметичната ни линия. Той е единствен продукт за бебета и деца. Не правим продукти просто, за да допълваме серии или, защото така трябва, а само, когато знаем, че има истински смисъл от тях.


Повече за наградата 2021 BEAUTY SHORTLIST AWARDS, в категория BEST BABY BUTTER, която получи Био пухкаво масло ЩАСТЛИВО БЕБЕ може да прочетеш тук ➡➡➡ THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2021

Oтзиви от майки, които са го ползвали и цялата информация за продукта, може да видиш тук ➡➡➡ Био пухкаво масло ЩАСТЛИВО БЕБЕ.

Много е готино да спечелиш международно признание. Ние знаем, че създаваме козметика на световно ниво, но е мега яко да сме избора на редактора, особено за толкова скъпо на сърцето на Руми масло – това за предпазване от стрии, което я спаси по време на нейната бременност!

Повече за наградата 2021 BEAUTY SHORTLIST AWARDS, в категория MOTHER & BEAUTY, SELF-CARE – EDITOR’S CHOICE може да прочетеш тук ➡➡➡ THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2021

Нежният и супер ефективен състав на маслото за стрии може да видиш тук: Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ + виж отзивите от бременни и майки, просто са върха, благодаря!

Докато нашата създателка беше бременна, се мажеше по 2 пъти на ден с различни масла и въпреки огромния корем, към момента няма нито една стрия. Тя мечтаеше всичките тези масла да са в една кутийка и да не бърка в 5 различни. Руми споделя, че когато е лягала вечер да чете с големия корем, не ѝ се е искало да става, особено след 8мия месец (не е лигла, но тежестта след 8ми месец 🤰 е реална!).

Бяхме направили проучване кои са най-добрите (и безопасни) масла за предпазване от стрии по време на бременност и до всяко легло Руми е имала различна кутийка и ги е редувала.

1 година след като роди, Руми създаде RumiCosmetics и тогава бляна за масло за предпазване от стрии се сбъдна. Малко след пускането му, направихме и голяма опаковка, защото отзивите бяха феноменални и вие искахте, a ние обожаваме да ви глезим.

Преди няколко дни скъпа приятелка на Руми роди и разбира се, тя ѝ подари двете масла, които този месец получиха международни награди, защото и бебешкото ни масло беше отличено с “BEST BABY BUTTER” !

Бебешкото масло за тяло, може да го поръчаш от тук: Био пухкаво масло ЩАСТЛИВО БЕБЕ

Маслото за предпазване от стрии, може да го поръчаш от тук: Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ

Благодарни сме, Прекрасни, за вас, за изобилието, което ни заобикаля, за работата, на която се наслаждаваме и която ни зарежда всеки ден!