Първа голяма международна награда за Козметика Руми – 2021 BEAUTY SHORTLIST AWARDS

През 2021 получихме първа голяма международна награда. Продукт от RumiCosmetics беше награден!

Този месец върви шеметно за нашия бранд и изненадите не спират. Това, че имаме специални продукти, които заслужават специално внимание, се доказва вече и от мнението на световните експерти.

Един много специален продукт за нашата създателка Руми Илиева е награден!

Много е готино да спечелиш международно признание. Ние знаем, че създаваме козметика на световно ниво, но е мега яко да сме избора на редактора, особено за толкова скъпо на сърцето на Руми масло – това за предпазване от стрии, което я спаси по време на нейната бременност!

Повече за наградата 2021 BEAUTY SHORTLIST AWARDS, в категория MOTHER & BEAUTY, SELF-CARE – EDITOR’S CHOICE може да прочетеш тук ➡➡➡ THE BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2021

Нежният и супер ефективен състав на маслото за стрии може да видиш тук: Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ + виж отзивите от бременни и майки, просто са върха, благодаря!

Докато нашата създателка беше бременна, се мажеше по 2 пъти на ден с различни масла и въпреки огромния корем, към момента няма нито една стрия. Тя мечтаеше всичките тези масла да са в една кутийка и да не бърка в 5 различни. Руми споделя, че когато е лягала вечер да чете с големия корем, не ѝ се е искало да става, особено след 8мия месец (не е лигла, но тежестта след 8ми месец 🤰 е реална!).

Бяхме направили проучване кои са най-добрите (и безопасни) масла за предпазване от стрии по време на бременност и до всяко легло Руми е имала различна кутийка и ги е редувала.

1 година след като роди, Руми създаде RumiCosmetics и тогава бляна за масло за предпазване от стрии се сбъдна. Малко след пускането му, направихме и голяма опаковка, защото отзивите бяха феноменални и вие искахте, a ние обожаваме да ви глезим.

Маслото за предпазване от стрии, може да го поръчаш от тук: Био пухкаво масло ЗАЩИТА ОТ СТРИИ

Благодарни сме, Прекрасни, за вас, за изобилието, което ни заобикаля, за работата, на която се наслаждаваме и която ни зарежда всеки ден!