Награди за Rumi Cosmetics oт Beauty Global and Wellness Awards 2021

Скоро след пъврото си международно признание през пролетта от конкурса BEAUTY SHORTLIST AWARDS 2021, през есента на 2021 RumiCosmetics получи и втора международна награда за два от най-любимите продукти на нашите клиенти Сбогом, сухи ръце и Меки петички и ги постави пред всички останали конкуренти от целия свят!

Безкрайно сме щастливи да споделим новината, че бяхме отличени в конкуренция с продукти на 475 козметични компании от цял свят! Експертите в журито не знаят кой продукт на коя компания е и оценяват професионално и безпристрастно.

Страхотно е да сме победители при такава силна и сериозна конкуренция!

Конкурсът The Global Beauty & Wellness Awards отличи с награда за най-добър био и натурален продукт за ръце: Best Organic and Natural Hand Product нашия превъзходен продукт Био пухкаво масло СБОГОМ, СУХИ РЪЦЕ, който увеличава еластичността на кожата и възвръща чувството за комфорт и мекота.

С награда за най-добър био и натурален продукт за ходила Best Organic & Natural Feet Product конкурсът отличи нашия вълшебен продукт Био балсам за МЕКИ ПЕТИЧКИ, който се грижи за отличната хидратация и мекота на стъпалата.

Повече за наградата от The Global Beauty and Wellness Awards 2021 може да прочетеш тук: The Global Beauty & Wellness Awards 2021