КАК ДА СЕ ОБЛЕЧЕМ ЗА ПРАЗНИКА В РАЗЛИЧНА ОБСТАНОВКА ИДЕИ ОТ SOCIÈTÈ ANONYME

Отправяме поглед към червения килим, за да си припомним какво носиха звездите през годната и да почерпим идеи за вечерта, в която всички ние искаме да изглеждаме специално, независимо дали се намираме в малка планинска вила или на изискано място в града:

 

За моментите, когато дрескодът не е фиксиран: костюм или рокля тип блейзър

Класическите костюми с кройка, подчертаваща тялото, както и техният по-закачлив и парти вариант – блейзър роклите, са идеални за моментите, когато не можете да решите колко точно официално трябва да изглеждате – знаете, че поводът не изисква класическа дълга рокля, но също така не ви се иска за пореден път да се облечете с дънки и блейзър или стандартна коктейлна рокля.

 

Специални материи за специално място

Нова година е един от малкото поводи, когато може да си позволите да бъдете изцяло обгърнати в сребристи и златисти материи и въпреки това дори за миг да не се почувствате сякаш сте прекалили. Както казахме в статията ни, посветена на тенденциите за есен-зима 19/20 – материите наподобяващи благородни метали, са любими на дизайнерите през този сезон, така че със сигурност изборът в магазините ще е по-богат от обикновено.

 

Тренди цветове за Instagram кадрите

Потвърдено от Рияна и Анджелина Джоли – пастелните тонове на лилаво и ментово са сред най-хитовите цветове в момента. Перфектна опция за всички, които искат да изпъкнат както сред останалите гости, така и в Instagram фийда.

 

По пижама вкъщи

Дрехите, вдъхновени от бельото и пижамите, винаги са били смущаващи за голяма част от хората, особено за тези, които не следят много задълбочено случващото се в модата. Предполагаме това е една от причините трендът да си остава микро и сравнително рядко да го виждаме както на червения килим, така и в ежедневието.

Парти пижамите са удобни колкото дъкни и тишърт, но са много по-елегантни, празнични и нестандартни, така че ако има повод, за който те са по-подходящ избор от класическа рокля или костюм, то това е именно празнуването на нова година вкъщи.

 

Корсет за акцент в спортните визии

Корсетите подчертават талията, повдигат бюста и разкриват една от най-сексапилните части от тялото – деколтето и раменете. Сигурни сме, че комбинацията от корсет и вила в планината, не ви звучи логично, но моделът Бела Хадид, доказва точно обратното – корсетите се съчетават отлично със спортни панталони и якета и са перфектният начин да превърнете всеки удобен и непретенциозен аутфит в специален.