Пет идеи за цветен стайлинг от Sociètè Anonyme

 

Вдъхновени от модните инфлуенсъри, споделяме пет идеи как да внесем повече цвят в зимния гардероб:

 

1

Тонално обличане

Обличането от глава до пети в сходни цветове или нюанси на един цвят е тренд от няколко сезона насам. Пролетта и лятото най-актуални бяха комбинациите в мръсно бяло, бежово и каки, а този сезон към тях добавяме абсолютните фаворити на дизайнерите – лилаво и зелено, както и традиционния есенен цвят – кафяво (най-вече карамел, коняк, земни тонове).

Много тонални комбинации, но в по-свежи цветове видяхме и в предстоящите колекции за пролет-лято 2020, така че трендът гарантирано ще се запази поне още един сезон.

 

 

2

Блейзър в желания цвят

Не се сещаме за по-лесен начин да носите любимия си цвят. Една от най-базисните дрехи на съвременния гардероб, се предлага във всякакви цветове, кройки и десени и се комбинира с абсолютно всичко – както с панталон и деним, така и мини или макси поли и дори спортни долнища и клинове.

 

 

3

Нестандартно каре

Както написахме в миналата статия – карето тази есен е по-актуалнo от обикновено. В резултат на това ще го намерите не само в традиционните сиво, кафяво-бежово и черно-бяло, но и във всякакви други цветове.

Можете да играете на сигурно и да го носите с черно, бяло, деним и всякакви други едноцветни дрехи или пък да подходите по-смело и да го съчетаете с други десени и принтове.

 

 

4

Червено върху черно

Червена чанта, като акцент в изцяло черен аутфит е една тенденция, която се роди по време на модните седмици пролет-лято 2020, но не на подиумите, а из улиците на Лондон, Париж и Милано. Видяхме всичките най-големи инфлуенсъри с такъв стайлинг и споделяме три от любимите ни – Вики (@vikyandthekid), Каро (@carodaur) и Ксения (@xeniaadonts).

 

 

5

Акцент в електриково синьо

Ако предложението за акцент в червен цвят ви се струва прекалено стандартно и искате да пробвате нещо различно – заложете на електриково синьо. Това е един от цветовете, в които се предлага най-популярният клъч в момента – The Pouch на Bottega Veneta и го виждаме в ръцете на толкова много инфлуенсъри, че все повече ни допада като опция за освежаване на есенния пейзаж.

 

 


Още статии на тема мода, козметика и лайфстайл може да откриете на societeanonyme.bg и @societeanonyme.sofia