Сбогом, сухи ръце отзив от клиент

Oт 13 до 16 февруари 2019 г. представих козметиката си на най-голямото за Европа изложение за био и натурална козметика, VIVANESS! Към нашия щанд имаше огромен интерес, буквално нямахме време да поседнем за минутка.

Един от продуктите, който предизвикваше най-голям интерес и възхищение бе пухкавото масло “Сбогом, сухи ръце“. Аз съм много щастлива с козметиката си, но още повече с реакцията на хората към нея!

Знаете, във всичко което правя, винаги в основата са здравето и любовта. Винаги мисля как всяко нещо трябва да подкрепя здравето и да е направено от любов, а не от страх!

В тази връзка искам да ви покажа какво ми написа една млада майка от Пазарджик, която се свърза с мен в края на миналата година, прати ми снимки на ръцете си и ме помоли за съвет, дали моя крем би й бил полезен.

Тъй като и самата аз не бях убедена дали би имал ефект при толкова краен случай, й изпратих една опаковка, за да тества. Ето какво ми писа тя след месец:

Руми, пиша ти за да изкажа възхищението си и удовлетворението си от крема ти за ръце. Преди месец се свързах с теб, за да ми окажеш помощ за ръцете ми, които бяха в окаяно състояние, предполагам от честото мокрене и препаратите. С две малки деца съм и е неизбежно. Ръцете ми се нацепиха и станаха като шкурка. Веднъж като погалих детето и то ми каза”Мамо, драскаш ме с ноктите”… Да се смея ли да плача ли… След един месец точно, от както ми изпрати крема за тест, ефекта е на лице и то само вечер слагах и понякога денем. Ръцете ми се загладиха и вече са меки и нежни, каквито трябва да са ръцете на всяка една жена и Майка. От сърце ти Благодаря!

Това е снимка след месец редовно използване на маслото за ръце:

Пухкавото масло “Сбогом, сухи ръце” е изключително богато и работещо! Само след едно нанасяне, сухите ръце са омекотени и нежни. Тук има подробна информация за маслото.